The Descendants

Har en massa tankar som snurrar runt i skallen just nu och jag blir helt tokig på mig själv, men istället för att ordbajsa en massa skit som ni inte bryr er ett dugg om så ska jag bjuda på trailern på den film vi kollade på på bion igår. Helt ok film, lite seg dock, men får klart godkänt!


I'll paint the stars

Håller som sagt på att göra om lite här i lägenheten, och snart är det klart. Det enda som behövs göras just nu är det mest tråkigaste av allt, städa. Fixade i alla fall upp lite tavlor här i vardagsrummet. Vad tycks?


Alla foton är tagna av mig vid lite olika tillfällen.

Glitter nummer två

Här kommer min andra glittersminkning, gjord på Karin.




Blå/svart glitter, blåa stenar plus lösögonfransar.


Dödstrött

Är helt dödstrött av ingen speciell anledning faktiskt.. Slog i huvudet i bilen igår något rejält så har haft huvudvärk sen dess. Är även ganska så trött i kroppen då jag äntligen kommit igång med träningen efter en månads uppehåll. Körde ett core boll pass igår. Det var faktiskt kul och man tränade nästan alla de specifika musklerna som jag behöver träna extra mycket pga min inflammation. Föresten så är lägenheten snart klar, så då ska ni få se lite bilder. Nu är det dagsför mat så att tjurMagda blir lite glad igen. HADE


Glitter och glamour

Hade som sagt glitter som tema på min sminkning som jag gjorde på amanda igår. Så här blev resultatet. (Tyvärr så är det riktigt svårt att få bra och rättvisa bilder på sminkningar så här, men hoppas att ni ser någorlunda hur det blev! Tagen utan blixt.)


Använde både guldigt och svart glitter, plus två små guldstenar längst in vid varje öga.

Make me up

Dags att packa sminkväskan, för snart är det dags för en ny sminkning på Amanda. Idag kör vi på glitter, så det ska bli riktigt kul! Bilder kommer senare.




River flows in you

Idag lämnade du oss och for upp till himmelen.
Kan inte säga så mycket mer än att jag hoppas och tror att du har det bra där du är nu,
och du kommer föralltid finnas i våra hjärtan. En dag kanske vi ses igen.
Kära farmor


Projekt

Många bollar i luften på Norra storängsvägen. Vi har köpt in målarfärg, tapeter och lite annat smått. Här ska minsann snyggas till! Bilder kommer förmodligen så fort vi börjar bli klara. Här har ni en härlig låt att lyssna på så länge.


Trubbel och hans vän Milton

Var ute med hundarna häromdan och fotade lite smått. Blev inte jätte många bra bilder tagna, men här bjuder jag på några.








Linköping

I lördags åkte jag och Malin till Linköping där vi först hämtade upp Emilia och sedan åkte till Henrik innan vi drog till NH. Träffade även en massa annat folk och jag hade en riktigt bra kväll! Blev inte så många bra bilder tagna, men här bjuder jag på ett väldigt snyggt mobilkort!


Systrarna Grenestam

REBECKA
Före:


Efter:




KARIN
Före:


Efter:



Förändringar

Jag måste göra något med mitt hår. Åtminstonde med färgen. Klippa det borde jag också göra, men det prioriterar jag inte just nu. Funderar på om jag ska lägga i lite mörkare slingor bara och sedan lägga i ljusa slingor mer mot sommaren och då gå mot lite ljusare hår helt enkelt. Vad tycker ni?


I mina lurar




Medikamenter

Jag hatar att äta mediciner. Inte så konstigt kanske på grund av flera olika anledningar. När jag var liten hade jag öroninflammationer och hål i trumhinnan ett flertal gånger. När det var som värst fick jag äta fem olika kurer av medicin. Inget hjälpte. Idag äter jag en ny medicin som ska hjälpa mot min inflammation i mina leder. Saken är den att man inte säkert vet om medicinen kommer att hjälpa förens efter ett halvår ca. Sägs hjälpa för ungefär 20% av fallen. Det värsta är att mediciner ofta har biverkningar, och i det här fallet ganska många sådana. Vad ska man göra när man mår helt skit, men enda chansen att kanske bli av med mina andra problem är att försöka stå ut i ett halvår!? Blir tokig på det här...


Made it through storm

Före


Efter



Close-up


Jag har inget mer än mina tankar

Dags att sminka Hajdi, så då blir det att sätta på lite härlig bakgrundsmusik! Bilder kommer sen!


Photoshop

Jag måste fixa photoshop igen, så att jag kan göra en ny header. Eller det kanske finns något bättre program man kan ladda hem? Förslag?


run like the wind

Har en väldigt busig hund som älskar snön och älskar att leka. Själv är jag mest bara sjuk för tillfället.


Snörvel

Jobbade idag med, men endast fyra timmar vilket jag tackar och bockar för. Vet inte riktigt varför jag aldrig får bli helt frisk.. Nu sitter jag med täppt näsa, nyser stup i kvarten och har mina näsdukar i högsta hugg. Som tur va gick jobbet riktigt bra idag, så jag överlevde dagen! Än så länge är jag fri från jobb resten utav veckan, och jag hoppas att det förblir så, för nu tycker jag verkligen att det är dags för mig att bli helt frisk!

Slut på klagomål från min sida. Hoppas att ni haft en bra dag! Ska förmodligen sminka Emilia imorgon, så håll er uppdaterade så kanske ni får syn på några bilder så småning om. Så länge bjuder jag på en bild av min älskling som jag tog härom dan.


Välkommen, välkommen hit

Lyckades visst inte så bra med inlägget jag försökte skriva med min telefon tidigare idag, och ser nu att det inte kom med någon bild. Får försöka lära mig det där med appen en annan gång!

Hade nyss besök från Norrköping här hemma, vi åt tacos och hade det allmänt trevligt. Önskar att jag kunde träffa er mycket oftare! Inga bilder blev dock tagna, men hittade en härlig bild från i somras som jag kan bjuda på. Snacka om att jag längtar till värme och sol just nu..


De där apparna

Installerade just blogg.ses egna app på min phone, så nu måste jag ju testa och se så att det funkar.
Sitter på jobbet och har nästan slumrat till ett flertal gånger redan. Längtar till den underbara sängen där hemma, och sötnosen på bilden!


Kvällssminkning


Modell: Frida Karlberg.

Funderingar

Funderar på att komma igång med bloggen lite igen. Är inne på tredje veckan utav sminkutbildningen nu, så nu är det inte långt kvar! Har fortfarande två sminkningar i veckan att fixa, så jag ska försöka bli duktigare på att lägga upp inlägg med bilder från sminkningarna! Hoppas att ni kommer tycka om resultaten.


RSS 2.0