Som en kraxande kråka

Vädret har hållit i sig, och kunderna har varit fler, i alla fall om man jämför med förra veckan. Är dock inte allt för bra att jobba och stå i när man är förkyld. Min röst är inte den vackraste för stunden, och ibland försvinner den helt. Bara en dag kvar nu i alla fall, och sen tar jag helg. Det ska bli riktigt skönt! Måste få bort huvudvärken också..


jag vill bli brun igen.. synd att man är inne och svettas hela dagarna istället för att vara ute och få färg..

Underbara sommarvärme

Igår var en riktigt fin dag. Jobbade till halv sex och sen när jag kom hem gick mamsen och jag en promenad till Östermalmsgrillen för att käka. Det var faktiskt riktigt gott, och kostade inte allt för mycket. Vädret ser ut att hålla i sig, så jag hoppas på mycket kunder idag igen. Har dock blivit riktigt förkyld, vilket är sjukt jobbigt, men vi hoppas att det försvinner snarast!





I don't feel like doing anything

Trött tjej som har hunnit med lite shopping i grannstaden plus hängt ute med familjen på Bönnergården. Funderade på att fixa till dom sista sakerna med bloggen, men jag vet inte riktigt om jag orkar göra det just nu. Om någon annan har lust att fixa till min blogg lite så är det bara att höra av sig!

/m

Midsommarafton tvåtusenelva

Igår var det midsommarafton och jag hade en riktigt trevlig kväll som började hemma hos Hanna ute på landet. Vi var sex tjejer som plockade blommor, gjorde kransar och grillade god mat. När klockan blev lite senare drog vi oss in mot Finspång och hälsade på ett gäng med härliga killar, vilket också var riktigt trevligt. En bra midsommarafton helt enkelt!
Hoppas att ni också hade en bra kväll!










Fler bilder kommer upp på min facebook så småningom.
/m

Inuti det stora paketet

Var och hämtade ut ett paket på Statoil förut idag. Blev mycket glad, nästan som ett barn på julafton. Får lägga ut bilder på sakerna någon gång när jag har mer tid. Här har ni i alla fall en utav alla saker som fanns där i.



/m

Föralltid finns du i våra hjärtan


Bring it all back

Igår blev det en lite halvt spontanutgång med Marielle och Sara. Vi träffades hemma hos Sara först, och sen bar det av mot Norrköping. Gick förbi Världens och efter det blev det Hugos. Jag hade en riktigt trevlig kväll, och jag var bara lite smått trött idag på jobbet. Inga bilder blev tagna, vad jag vet, men här har ni en grym låt som vi lyssnade på igår!



Hjärter Dam

Var som sagt hemma hos Malin och grillade i lördagskväll. Efter att vi hade ätit oss mätta kom några killar på besök. Vi körde lite trevliga sällskapsspel, men även lite singstar och något dansspel. Kul att träffa gammalt finspångsfolk. Hoppas på att träffa lite mer folk inom en snar framtid! Mig hittar ni i alla fall ute vid Bönnergården under några veckor.

















Satan i gatan


Den frivillige golfaren

I lördags var jag, Malin och Amanda vid Vibjörnsparken och spelade minigolf i regnet. Fast det regnade inte hela tiden så klart, så vi klarade oss ändå. Måste väl passa på att skryta lite och nämna vem som vann minigolfen, vilket såklart var jag. Firade vinsten med att köpa lite god glass, och senare på kvällen drog vi hem till Malin där det blev grillat. Otroligt gott måste jag säga! Pillar lite på ett bildspel från minigolfen som snart kommer upp på bloggen, så stay tuned.



/m

You and me in the sun

För några dagar sen var jag och min kära pojkvän på smultronstället. Glassen var supergod och solen strålade, så när vi var mätta och belåtna tog vi oss en promenad upp på berget. Blev en del bilder tagna, så här bjuder jag på några stycken. 

















/m

Let's do it all over again

Då var man tillbaka i Sverige igen, och jag kände för att börja om lite från början med det här bloggandet. Vi får väl se hur det blir den här gången, men hur som helst så är det väldigt skönt att ha en plats där man får skriva av sig ibland. Hoppas även att jag kommer ut och fotograferar lite mer, så blir det förhoppningsvis en del roliga bilder att kolla på.

Robie och jag håller på att ändra med min design lite fram och tillbaka, så vi får se om vi blir nöjda någon gång, men just nu så får det duga så här!

/m

RSS 2.0