Vardagssysslor

Idag har jag hunnit med både det ena och det andra. Jobbade 07-11.30, men fick smita iväg vid kl 9 för att åka och ta ett blodprov. Efter jobbet åkte jag upp till bandyplan och kollade när pojkvännen lärde hans lillebror att åka skridskor. Sen så var det dags för en tripp till Norrköping för att fixa ny bankdosa, pass och lite annat smått. Käkade även på Pizza hut för första gången. När jag kom hem åkte jag till lägenheten (farmors) för att börja med den stora flyttstädningen som jag ska fixa helt själv. Gick väldigt bra, men kommer nog ta sin tid.. På kvällen blev vi bjudna på middag hemma hos Lise-Lotte. Riktigt gott, och jag är fortfarande mätt. Blir att ta det mest lugnt nu ikväll så ska jag upp och åka och städa igen imorgon.

Hoppas att ni haft en bra dag! Till helgen lutar det åt lite partyy..

Alla-hjärtans-dag

Skulle minsann kunna haft en mysigare dag igår, men eftersom pojkvännen är sjuk och jag jobbade 12.45-22.00 så kan man väl inte räkna med för mycket. Jag fixade i alla fall lite mini-hjärt-pannkakor till frukost, och när jag kom hem stog det en liten blomma och ett hjärta på bordet. Små fina saker uppskattas. Men varför ska man vara lite extra kärleksfull just den fjortonde februari när man kan vara det vilken dag som helst!? Hoppas i alla fall att alla ni fick en bra dag. PUSS


Dagssminkning

Igår blev det en helt valnlig och enkel dagssminkning på Ellen. Det som ingår i en sådan är grundsmink (foundation, puder), rouge, mascara, och en enkel ögonskuggning. Vi fokuserade även lite på ögonbrynen som ni kan se på bilderna nedan!

Före


Efter




Om ni vill veta några saker att tänka på när man fixar ögonbrynen så är det bara att fråga på!

Johanna

Blev en sminkning på söta Johanna idag efter en härlig förmiddag ute i solen med Trubbel. Här följer ett par bilder!




Karateklubben

I lördags åkte jag, Veronica och Malin till Åby där vi mötte upp Emilia. Käkade lite och fixade iordning oss för kvällen som slutade på Karateklubben/Trappan. Hade en helt otroligt rolig kväll, så jag tackar alla inblandade. Mina vantar blev dock spårlöst försvunna, så om ni ser dom kan ni väl hojta till! Här kommer några bilder från Åby.












Med solen i ögonen

Trubbel och jag var ute i kylan tidigare idag tillsammans med Karin och Wiggo. Dom sprang runt och lekte som bara den, så resten utav kvällen blir förmodligen ganska lugn. Ska nog träffa Amanda en sväng. Blir mysigt!


Jag skapar min värld

För att stänga av min hjärna för en stund så måste jag hitta på saker. Tänkte att jag kunde sminka mig själv i alla möjliga färger, men kom på att det inte var en bra ide eftersom jag strax ska åka iväg och träna. Snart kommer i alla fall min fina vän Veronica hit, så jag kanske kan få använda henne som mitt målarblock. Behöver dessutom ett gäng till tjejer att sminka de närmaste veckorna då jag är inne på slutspurten av min makeup utbildning. Hör av er om ni är sugna!!

Emilia Hjorth

Här följer ett par bilder på sminkningen jag gjorde på Emilia i söndags. Sista glittersminkningen, så se och njut!





RSS 2.0