Förändringar

Jag och Veronica klippte och fixade håren härom dan. Det blev toppning på oss båda, och veronica var så snäll och hjälpte mig med slingor också. Efter mina exakta och noggranna förklaringar så blev resultatet väldigt bra. Tack för hjälpen fina du!

Före:                                                                                     Efter:


Ser ut som att min utväxt är väldigt mörk på dessa bilder, så är det inte i verkligheten. Även färgerna stämmer inte till 100%


Laxfileer

Åt otroligt god mat tillsammans med Matilda som var på besök här idag. Riktigt trevligt att träffa henne, eftersom det inte händer allt för ofta. Jag och Trubbel följde henne till centrum och gick sedan tillbaka, så dagens workout är redan klar. Men nu är det fredagskväll och jag sitter här.. Vad händer??


MUA - Makeup artist

Som jag skrev nedan så är jag äntligen färdig med min utbildning. Makeup är verkligen ett stort intresse hos mig, och något jag älskar att hålla på med. Om någon skulle vilja bli sminkad någon gång så är det bara att kontakta mig på antingen min mail: [email protected] eller här på bloggen. Tänkte slänga ut lite blandade bilder på några sminkningar jag har gjort!






Uppdatering

Bloggen har inte precis varit prioriterad under den senaste tiden, men tänkte väl att jag kunde försöka komma igen lite nu. Har hänt en hel del sen sist! För det första så är jag färdig med min makeup utbildning, så nu är jag en diplomerad makeup artist. Riktigt skönt och riktigt roligt! Jobbar fortfarande som vikarie på mestadels Mogård, där jag även kommer jobba förmodligen hela sommaren. Annars rullar allt på som vanligt kan man väl säga. Har bokat en resa till London för mig och Robie i början av april. Något jag verkligen ser fram emot!

Hoppas att ni alla har det bra och jag ska försöka skärpa mig med bloggandet. Här har ni en grym låt ni säkert hört tidigare.. PUSS



RSS 2.0