Black'n white

Här har vi en bild på en sotning jag gjort på mig själv. Använde mig av en svart och vit ögonskugga men även en röd/brun för att få en snyggare övergång mellan den mörka och ljusa färgen. Syns inte så bra på bilden eftersom den är tagen med mobilen, men jag lovar att jag kommer bjuda på bättre bilder så snart vi fått tillbaka vår kamera.


Har inte lagt någon fokus på ögonbrynen, därav dom ser ut som dom gör med glitter och allt vad det är..

Happy halloween


Party-makeup

Idag fick jag testa att sminka på andra personer och det var riktigt kul. Matilda och Hajdi var snälla och ställde upp och jag blev själv väldigt nöjd över resultaten. På Hajdi blev det en partymake som ni ser påbilderna nedan!


Grundmake + tre nyanser på ögonskuggan och har även satt dit lite fransar.


På grund av min dåliga mobilkamera så är det inte så bra kvalité på bilderna, men jag ska få bättre bilder sen!

Smink och sånt där

Två dagar av utbildningen har nu gått och det har varit riktigt kul! Har lärt mig en massa saker som bland annat rengöring, hygien, färglära, ansiktsformer, sotning, brigitte bardot, festmakeup, lösögonfransar, bröllopssmink och allt möjligt smått och gott. Imorgon ska jag ha med tre söta tjejer dit som ska få vara mina sminkdockor. Kommer förmodligen ha med kameran då med och fota lite, så får ni se resultaten efteråt!


Make me up

Imorgon börjar makeup utbildningen och jag är taggad till tusen! Måste gå och lägga mig nu så att jag är pigg och fräsch imorgon. Förhoppningsvis orkar jag lägga upp ett inlägg imornkväll om hur dagen har varit, och kanske dela med mig av lite knep!
See yah!

Trubbel

För er som missat det så har jag och Robie gått och skaffat oss en hund. Han kommer från en bit utanför Jönköping och är en blandras, schäfer, golden och flat. Hans namn är Trubbel, och det var faktiskt inte vi som kom på det, utan han hette det från början. Så Trubbel fick det bli! Underbar liten krabat det där, passar dock väldigt bra in på hans namn då han ställer till med lite trubbel nu och då. Men han blir duktigare för var dag som går, och jag älskar honom massvis!


Somliga går..

..med trasiga skor, säg vad beror det på? Var i stan idag för att leta efter ett par skor. Verkar dock omöjlilgt för mig att hitta några bra. Någon som har tips på bra, billiga, varma skor som jag kan köpa? Hjälp tack!

Allting blir bra tillslut

Första intro-passet avklarat. Mycket info att ta in, och känner att min hjärna är ganska full efter tre dagar med en annan massa info och utbildningar. Men det är bara att försöka suga åt sig så mycket viktig information som jag bara kan. Är väldigt trött just nu, men det är ju fredag så måste hitta på nåt kul inför kvällen! Taggar med lite bra musik.


Då var man här igen

Tänkte att jag skulle börja blogga igen faktiskt. Mest för min egna skull kanske, men för er som är intresserade så är det varsågoda att följa med. Tänkte börja med att skriva en liten uppdate om hur allt ligger till hos Magdalena för tillfället. Jag flyttade alltså hem från Oslo i början av Juni det här året. Efter det jobbade jag på ett café under en månad, och efter det började mitt liv. Nävars. Jag tog lite sommarlov och levde livet. Tröttnade ganska fort, och nu ska jag börja jobba som vikarie på Mo Gård på en avdelning för döv-blinda. Nästa vecka börjar nästa grej. Då är det äntligen dags för makeup-utbildningen. Det ska bli riktigt kul. Så bloggen kommer handla ganska mycket om mitt vardagsliv med ett stort inslag av makeup och annat skoj!



Bjuder på den charmigaste bilden jag kunde hitta..

Enjoy

/mie

RSS 2.0