Neråt i det avlånga landet

Idag drar familjen ner till Skåne där vi ska bo i en liten stuga i en vecka. Har internet på mobilen, men kommer förmodligen inte uppdatera bloggen fören jag är hemma igen. Ni får ha det bra så länge så hörs vi!

En sån där dagens

Namnsdagspresent från mamma; t-shirt och brillor, som dock inte kom med på bild. Och skor för endast 99:- på Stadium.




Kort och gott om Öland

Magdalena, Emilia, Malin, Veronica. Blå bil. Två tält. Regn. Solsken. Grillning. Musik. Bada. Glass. Nytt folk. Trevligt folk. Utgångar. Governor Andy. Barnmat. Solnedgångar. Tältmys. Bilturer. GPS. Kalmar. Fotografering. Promenader. Kortspel.















Jag lever för ikväll

Kom hem ifrån Öland igår och Malin håller på att skicka över alla bilder till mig just i denna stund. Dom får ni vänta med att se tills imorgon någon gång dock. Ikväll blir det Varonica Maggio i Norrköping. Vi ses där?



Ölandsplanerna

Malin kom hit idag efter mitt jobb. Vi planerade inför vår tripp till Öland som sker på lördag. Det blir jag, Malin, Veronica och Emilia och vi hoppas på lite bra väder och en massa trevligt nytt folk. Hinner förmodligen inte uppdatera bloggen något imorgon, så ni får väl ha det bra så hörs vi på onsdag igen! PUSS.

Bilder från Tjockis
















Mys ute på Tjockisholm

Sandströms-släkten hade hyrt ön Tjockisholm i några dagar. Så jag, Malin, Amanda och Hajdi följde med dit och stannade över söndagen. Var väldigt molningt först, men sen blev det riktigt härligt väder. Blev både sol och bad och sen även grillning på kvällen innan lillebror körde tillbaka oss i land med båten. Ska lägga in bilderna på datorn strax, men här har ni i alla fall en bild som jag fick från Malin.



Munken in the park

Jag, Amanda, Malin och Hugo tog vår bil in till Norrköping i lördags där vi sedan mötte upp Agnes, Petter, David, John och sen även Emilia och Paula. Käkade lite kebab och lyssnade på Sahara hotnights. Satt även på trädgårn ett tag vi tjejer, innan det var dags att åka hem. Hälsade även på en glad Alexander som jag har saknat. Kvällen var riktigt lyckad och här följer två lyckade bilder.





Smultron på ett strå

Äntligen får man känna av att det är sommar ute. Jag klagar inte, trots att svetten blir mer och mer på min panna. Kanske tog mig lite vatten över huvudet när jag bestämde mig för att cykla fram och tillbaka till Bönergården i torsdags och fredags, men oj vilken bra motion! Blir nog cykeln nästa vecka också.

Igår blev det Norrköping och lite munken i parken. Hann inte vara där så länge, vilket var lite synd, så vi kör idag igen! Hoppas på att träffa en massa trevligt folk och höra på lite bra musik. Det blir nog bra ska vi se!


Malin och jag stannade till vid vägkanten och plockade smultron idag efter att vi hade badat vid Bönergården..

Mer grillning enligt mig

Robie och jag fixade grillat ikväll. Blev fläskfile och potatisgratäng. Riktigt gott. Tycker att man borde grilla mycket oftare. Liksom passa på nu när det är sommar. Grillad mat är faktiskt otroligt gott. Enligt mig.


This is what i do

Dagarna rullar på, och jobbet likaså. Är inne på min näst sista vecka på cafét nu och jag håller tummarna för att vädret ska bli lite finare nu under min sista tid där. Är det dåligt kan ni ju åka dit i alla fall. Fika lite och umgås med mig, det är väl inte så tokigt? Lyxade till det lite igårkväll och bjöd älsklingen på planka efter att vi hade kört i 140km/h för att hinna lämna av Hilda vid hennes tåg. Nu ska jag strax dra mig mot jobbet, och idag väntas en glassleverans. Kanske borde smaka någon glass jag med.. Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken. Ha det bra!



Sommarens planer

Träffade Malin förut idag och pratade lite om vad vi ska hitta på i sommar. Känns som att sommaren snart är slut, trots att den just har börjat, men något kul måste man ju hinna göra. Pratade lite om att campa på Öland. Skulle ju vara riktigt härligt, om vädret är bra då vill säga. Måste bara hitta datum som passar alla. Annars ska jag nog hänga med familjen till Skåne en vecka i år igen. Vad har ni för planer för sommaren? Något man borde hinna göra innan sommaren är slut?


Vi gjorde oss en riktigt mumsig fruktsallad medans vi googlade runt efter campingar.

Underbara små kattungar

Idag var jag, pappa och mamma och kollade på Ingegerds små kattungar. Otroligt söta små liv. Vi ska nog komma tillbaka dit någon dag snart igen, och då får vi se om vi får med oss någon liten krabat hem. Skulle vara otroligt mysigt med en till liten kissekatt. Blev över 100 kort tagna, men här har ni några utav dem.











RSS 2.0