En doft av jul

Det doftar jul i hela huset och snart smäller det. Har jobbat på som bara den de senaste dagarna, men nu säger kroppen ifrån. Fick som tur va stanna hemma från jobbet imorgon, vilket jag verkligen behöver om jag ska ha någon chans att må skapligt på julafton. Sen blir det jobb på juldagen kl 07. Roligt. Hoppas att ni mår bättre än mig och riktigt njuter av allt julstök!

Lundsbrunns kurort

Här kommer lite utav en bildbomb med bilder från min och mammas tripp till Lundsbrunn där vi bodde på hotell en natt och spenderade två dagar med spa, massage, julbord, liten konsert m.m. Tackar så mycket igen för min tjugoårs-present!






















Spa

Nu drar mamma och jag iväg på spa. Välbehövligt. Hoppas bara att jag ska må lite bättre än vad jag gjort de senaste dagarna.. Kommer hem imorgon igen!

Eyeliner

Har fullt upp hela dagarna nu för tiden. Tar slut på mina krafter, och har varit alldeles för dålig på att uppdatera bloggen. Haft huvudvärk hela förra veckan på grund av att jag är så otroligt stel och spänd i axlar/nacke. Och så har jag börjat med en ny medicin nu med. En utav alla biverkningar är så klart huvudvärk. Finns nog inga värktabletter i världen som kan rädda mig nu... Sminkade i alla fall Ellen och Camilla igår, så här får ni resultaten!




Växer så det knakar

Sminkade både Amanda och Sara igår, men kameran är död nu, och laddaren är spårlöst försvunnen. Bilderna kommer så fort jag hittat laddaren helt enkelt. Kan lägga upp en bild jag tog på Trubbel tidigare idag istället, från när jag var ute med familjen i skogen. Snacka om att han har växt!

åtta veckor


fem månader


Jönköping

Som födelsedagspresent från min Robie så fick jag en tripp till Jönköping där vi bodde på hotell i två nätter. Hotellet var väldigt fräscht och rummet likaså. Vi badade i jacuzzi, promenerade, fikade, åt på restaurang, va en sväng till A6 och shoppade lite smått. Hade tre riktigt härliga dagar! Blev inte så många bilder tagna med kameran, men har några fler på mobilerna. Här har ni i alla fall två bilder från när vi gick en sväng ner till vattnet. Vädret var dock inte riktigt på vår sida.




Juletider

Nu är Robie och jag hemma ifrån våran tripp till Jönköping. Bilder och uppdatering om det kommer senare.
Hade besök av Sjögrens förut och dom hade med en söt liten burk med saffransbiscotti till oss. Det tackar vi för!


RSS 2.0