Inte helt okej

Mår inget vidare just nu. Ni hör mer från mig i helgen förhoppningsvis!

Första advent

Igår mådde jag inte helt på topp, men jag hann ändå med en hel del under gårdagen. Idag har jag däremot tagit det mest lugnt. Var hemma hos Lise-Lotte och fikade lite, sen är det mest Trubbel som tagit min tid. Jobb imorgon, så ikväll blir det sängen tidigt!


Lise-Lotte

Här har ni en före- och efterbild på sminkningen jag gjorde på Lise-Lotte härom dan. Har fortfarande sotning som uppgift.

FÖRE:


EFTER:

Pyntning inför advent

Nu har Robie och jag börjat fixa till lite smått i lägenheten inför första advent som är nu på söndag. Jag älskar att hålla på med sånt här! Är så otroligt mysigt när alla ljus kommer upp i höstmörkret.


Sådan mor, sådan dotter

Fick äran att sminka mor och dotter Sjögren idag. Har fortfarande sotning som uppgift, och här har ni en bild på resultatet. Är inte en jättebra bild på själva sminkningen, men jag tycker om bilden ändå! Kanske dyker upp lite mer bilder en annan dag.


Underbara förkylning

Igårkväll märkte jag att jag började bli lite förkyld, och det var inte bättre idag på morgonen.. Tog mig till jobbet ändå eftersom jag bara skulle jobba fyra timmar, men träningen jag hade bokat var det bara att avboka. Imorgon är det jobb igen 07-16. Är inte jättetaggad just nu, men får hoppas att förkylningen har blivit bättre efter natten.


Lagade god mat tillsammans med min älsklingskille efter jobbet.

Festliga bilder
















tjugoårskalas

Är helt slut idag efter partyt som blev superbra igårkväll. Hade bokat ett träningspass till idag visst, så det va bara att samla ihop krafterna man hade och åka och träna. Var helt död dock.. Ska lägga mig tidigt idag eftersom jag ska upp kl 06 imorgon.. Här har ni i alla fall en bild på några utav de tjejerna som var med igårkväll!


East fm










Förberedelser

Hämtade syster i stan idag och vi shoppade lite smått. Har mest förberett saker inför morgondagen annars. Imorgon blir det party party! Har jag missat att bjuda in dig är det bara att du hör av dig!! Kommer väl roligare uppdatering imorgon eller åtminstone på söndag. PUSS

Trubbel i paradiset

Den här lilla krabaten på bilden nedan hade ställt till med riktigt mycket trubbel idag under tiden då jag var på centrum för att fixa lite ärenden. Kom hem till ett bombnedslag i lägenheten och det tog ca tre timmar att städa upp efter honom.. Nu har jag äntligen lugnat ner mig lite, och ska snart äta. Senare blir det aerobics uppe på Medley! Hoppas att eran dag har varit bättre..


Min dag idag idag idag

Då var det äntligen min 20års-dag. Blev väckt hemma med frukost på sängen, sen var det dags för en arbetsintervju sådär på födelsedagen. Gick väldigt bra, så förhoppningsvis så kommer jag ha två vikariejobb ett tag framöver. Åkte hem till Robie direkt efter och blev bjuden på tårta, dock inte hemmagjord, men eftersom han inte mår helt topp så gör det mig absolut ingenting! Blev även lite shopping med mor min, och nu på kvällen är det mys med pojkvän som står på schemat. Bra dag!


Steg-för-steg

Här kommer min sotning på Malin steg för steg. Bilderna är helt oredigerade och tagna med blixt.

Osminkad


Concealer | Foundation | Puder



Fransmarkering | Kajal


Ljus ögonskugga


Globlinje med rödbrun ögonskugga


Svart ögonskugga


Mörk ögonskugga under ögonen


Ögonbryn | Rouge


Sist men inte minst, Fransarna


Klar!

Sotning nr 4

Imorgon ska ni få se steg-för-steg hur jag gjorde den här sminkningen på Malin!


Släktkalas

Hade lite släktkalas i lördags. Vi åt god mat, fikade gott och spelade en massa spel. Jag är otroligt nöjd över att jag vann i plump! Fick även en massa fina presenter. Jag älskar alla i min släkt. Så himla härliga!

Kom nyss hem från ett träningspass, så nu ska jag väl ta och laga lite mat åt mig och sjuklingen. Ha det bra!

Sotning nr 3







Fredagsmys

Har precis lämnat av Malin, och snart är det dags för sängen. Har haft fullt upp idag igen. Jobb, träning, skjutsa pojkvän och tagit hand om Trubbel, vilket kräver en del tid.. Jag förtjänade allt att äta lite onyttigheter och bara glo film med Malin nu på kvällen.


Jag ville bara va med dig

Blev full rulle igår. Var i Norrköping för att fixa så att jag äntligen kan få bli svensk igen, Sen var jag en sväng på jobbet, mest för att kolla lite saker på datorn. Och framåt kvällen kom Hanna hit och agerade modell åt mig. Vi käkade även och tog det mest lugnt. Idag hade jag egentligen tänkt att träffa Veronica och sen träna på kvällen, men får avboka eftersom dom ringde från jobbet. Blir alltså att jobba 16-22, så nu är det bara att tagga till!



Hoppas att ni har en bra torsdag!

Depend's lösögonfransar




Zumba

Tog mig lite vatten över huvudet och körde två pass på gymmet idag. Först zumba på land och sen zumba i vattnet. Känner mig ändå sådär skönt trött i hela kroppen nu, och det känns verkligen att man har jobbat. Har ni inte testat zumba någon gång så gör det! Är faktiskt en otroligt rolig och bra träningsform. Nu längtar jag bara tills jag får hoppa ner i sängen..

Sotning nr 2

FÖRE


EFTER

Saknad

Det är jobbigt att sakna en person om man inte känner att den personen saknar en tillbaka. Samma sak som att älska en person utan att den älskar tillbaka. Jag saknar många av mina vänner som jag en gång hade. Vart har ni tagit vägen?


Cruella de vil

Var som sagt hemma hos Hanna Hussmo i fredags och sminkade hennes mamma och karl inför en halloweenfest.
Här har ni resultatet. Cruella de vil och hennes egna vampyr.


Önskelista

Till mamma och pappa, här har ni min önskelista. Finns mycket mer jag vill ha, men här är några saker.



Golfaren

Idag fick pappa en dröm som uppfylldes. Han fick med sin dotter Magdalena ut på golfbanan. Trubbel var också med, och han älskade att springa runt och plocka upp bollarna åt oss... Först slog vi bara ut lite bollar, men sen gick vi även ett hål. Det gick faktiskt bättre än förväntat för min del, så vi får väl se om det händer någon mer gång framöver.

Nu sitter jag och väntar på att Hanna ska komma hem så att jag kan få bilderna från sminkningen igår.
Och när Robie kommer hem ska vi äta spareribes och potatisgratäng. Mums!


Blev inga fina bilder tagna från golfbanan idag, så här kommer en från när jag körde minigolf i somras.

Wanna dance with somebody

Nu är det äntligen helg! Har visserligen bara jobbat en dag den här veckan, men att vara lite ledig är ju inte heller så fel.. Var ganska jobbigt igår på jobbet, så nu ska det bli skönt att vila ett par dagar. Ska hem till Hanna Hussmo i eftermiddag och sminka hennes mamma som ska på halloweenfest. Så förhoppningsvis kommer det upp lite roliga bilder ikväll.


Lösögonfransar

Så här kan det se ut när man sätter dit lösögonfransar. Jag använde mig utav singel fransar, alltså inte en sådan som har flera som sitter i en radda.. Depend är märket. Väldigt enkelt att få dit, använde cirka 5 stycken på varje öga. Det viktigaste är bara att sätta den första allra längst ut på ögonfransen och inte på huden. Ber om ursäkt att bilden är ganska liten..


Den lilla rosa

Var halloweenfest i lördags, och jag var faktiskt inte utklädd till något läskigt detta år. Ett rosa paket skulle jag föreställa. Vet inte hur bra det såg ut riktigt men här får ni en bild på min outfit och hur den såg ut dagen efter.. Mer bilder kan komma så småningom, då jag fått bilderna från kvällen av Veronica.



RSS 2.0